07
FEB
2017

Εκλογές Συλλόγου Γονέων του Προτύπου Γυμνασίου Αναβρύτων / Τα βιογραφικά των υποψηφίων

Posted By :
Comments : 0

Αγαπητοί γονείς,

Στις 8 Φεβρουαρίου 2017, και από τις 8.00πμ έως τις 2.30μμ,  θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ), της Εξελεγκτικής Επιτροπής και των αντιπροσώπων στην Ένωση Γονέων του Συλλόγου Γονέων του Προτύπου Γυμνασίου Αναβρύτων (Αίθουσα εκδηλώσεων Γυμνασίου Αναβρύτων).

Σημειώνουμε ότι μπορούν για κάθε παιδί να ψηφίσουν και οι δύο γονείς του.

Σε περίπτωση προσέλευσης γονέων που εκπροσωπούν περισσότερο από το 1/3 των μαθητών του Γυμνασίου θα υπάρξει εκπροσώπηση στην Ένωση Γονέων.

 Σας παραθέτουμε ένα σύντομο βιογραφικό όλων των υποψηφίων.

Αλεξανδρίδης Αντώνης, υποψήφιος για το ΔΣ και την Ένωση Γονέων

Είναι Καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, Δ/ντής του Τομέα Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας και Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος. Είναι πατέρας της μαθήτριας Αναστασίας Αλεξανδρίδη (Γ1).

Βασιλάτος Κωνσταντίνος, υποψήφιος για το ΔΣ

Είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός του ΕΜΠ και κάτοχος Master (MSc) από το Imperial College. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα με αντικείμενο τον ποιοτικό έλεγχο και τη μηχανογραφική υποστήριξη. Είναι πατέρας του μαθητή Φίλιππου Βασιλάτου (Α1).

Γαβριηλίδης Νικόλαος, υποψήφιος για το ΔΣ

Είναι εκπαιδευτικός με μακρόχρονη υπηρεσία ως Φυσικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση σε όλους τους τύπους σχολείων στην Ελλάδα και με απόσπαση σε σχολεία του Εξωτερικού. Πιστεύει στον θεσμό του Συλλόγου Γονέων και στις δυνατότητες βοήθειας και υποστήριξης που μπορεί να προσφέρουν οι γονείς. Είναι πατέρας του μαθητή Σπύρου Γαβριηλίδη (Α1).

Γουρζή Καλλιόπη, υποψήφια για την Εξελεγκτική Επιτροπή

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι μητέρα του μαθητή Νικηφόρου Θωμόπουλου (Β1).

Καραφέρη Βάλια, υποψήφια για το ΔΣ και για την Ένωση Γονέων

Είναι καθηγήτρια, Φιλόλογος στην Μέση εκπαίδευση, συνδικαλίστρια στην Δ’ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Αμαρουσίου το 2014. Είναι μητέρα της μαθήτριας  Ειρήνης Χάρτζη (Β3).

Καρλατήρα Παναγιώτα, υποψήφια για το ΔΣ

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και δημοσιογράφος, διαπιστευμένη συντάκτρια υπουργείου Υγείας, στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και στο ειδησεογραφικό site protothema.gr. Είναι μητέρα του Ζήση Καρλατήρα (Β2) και του Γιάννη Καρλατήρα (Γ1).

Παντελαίου Σταματίνα, υποψήφια για την Εξελεγκτική Επιτροπή

Είναι Διευθύντρια Οικονομικών- Κλαδικών Μελετών της ICAP GROUP. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο από το βρετανικό Πανεπιστήμιο Nottingham Trent University. Είναι μητέρα της μαθήτριας Νάσιας Κουρούση (Α2).

Περγάμαλης Στρατής, υποψήφιος για το ΔΣ

Είναι Διευθυντής πληροφορικής με πολυετή πείρα στον όμιλο ODEON. Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο MSc in Computer Science Software Engineering  από το Βρετανικό Πανεπιστήμιο του Birmingham. Είναι πατέρας της Δάφνης Περγάμαλη (Α3).

Πετρούλιας Νίκος, υποψήφιος για το ΔΣ

Είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος-Μηχανικός και  Πρόεδρος του Ελληνικού Υδατικού Συνδέσμου. Είναι πατέρας της μαθήτριας Βασιλικής Πετρούλια (Γ2)

Γεωργουλοπούλου-Ρετζέπη Κλεοπάτρα, υποψήφια για το ΔΣ

Διευθυντικό στέλεχος σε διεθνείς τραπεζικούς οργανισμούς στις  ΗΠΑ (παλαιότερα) και στην Ελλάδα.  Κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Επιστημών από το ΕΚΠΑ και Master of Science σε Χρηματοοικονομικά και Τραπεζικά από το Georgia State University, Atlanta  ΗΠΑ. Έχει  πολυετή εθελοντική δράση και ενασχόληση με τα κοινά ως μέλος ΔΣ επαγγελματικών / πολιτιστικών συλλόγων στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, καθώς και σε σύλλογο/ομοσπονδία γονέων δημοτικού σχολείου. Μητέρα του Δημήτρη Ρετζέπη (Α3).

Σιγανός Δημήτρης, υποψήφιος για το ΔΣ και την Ένωση Γονέων

Είναι μηχανολόγος μηχανικός. Θεωρεί πολύ σημαντική τη συμμετοχή, τη συνεργασία, την ανάληψη πρωτοβουλιών από τους γονείς με τελικό στόχο τη βελτίωση του σχολικού περιβάλλοντος. Είναι πατέρας της μαθήτριας Ανθούσας Σιγανού (Β3).

Σπυριδάκη Χριστίνα, υποψήφια για την Εξελεγκτική Επιτροπή

Είναι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου,  Καθηγήτρια πιάνου και καλλιτεχνική διευθύντρια του Ωδείου των Εκπαιδευτηρίων Ζώη. Είναι μητέρα του μαθητή Πέτρου Βιτάλη (Β1).

Ταραμπίκου Δώρα, υποψήφια για το ΔΣ

Εργάζεται στο Εθνικό Θέατρο και είναι μόνιμη υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού. Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Αθηνών DEERE, με πτυχίο στο Management and Administration Behavior. Είναι μητέρα της μαθήτριας Αναϊδας Γαλάνη (Β1).

Χλοψίδης Πασχάλης, υποψήφιος για το ΔΣ

Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής με 26 χρόνια υπηρεσίας, εκ των οποίων τα τελευταία 22 στο 1ο Ειδικό δημοτικό σχολείο Αμαρουσίου το οποίο φιλοξενείται στο «Σικιαρίδειο». Κατά το διάστημα 1996-2008 ήταν προπονητής της Εθνικής Ομάδας αλπικού σκι των Special Olympics. Είναι πατέρας του Χριστόδουλου Χλοψίδη (Α3).

Χρονόπουλος Χρόνης, υποψήφιος για το ΔΣ και την Ένωση Γονέων

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας (ασφαλιστικός διαμεσολαβητής) από το 1989. Υπήρξε μέλος όλων των ΔΣ των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων στα σχολεία των παιδιών του. Είναι  πατέρας της μαθήτριας Ευαγγελίας Χρονοπούλου (Β3).